Uinti

Kerää mukaan kiva porukka työpaikaltasi ja tule tutustumaan hauskaan uintiharrasteeseen! 

Se sopii aivan KAIKENIKÄISILLE!!! 

Järjestämme työpaikkaporukoille myös pyynnöstä lyhyempiä tai pidempiä jaksoja uintekniikan saloihin tutustumiseen! Voimme tarvittaessa myös ohjata alueen seurojen järjestämään opastukseen, jolloin esim. harjoitusmaksut menevät pääasiassa nuorten toiminnan tukemiseen!  

TUPIn uintitoiminta on suunnattu työelämässä toimiville, perustekniikan hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat kohentaa ryhmässä kuntoa sekä uintitekniikkaa ja saada vaihtelua muuhun harjoitteluun. 
-alkeisopastusta on tarjolla puolestaan seurojen ja liikuntatoimien toimesta (ilmoitukset näiden sivuilta!)! 

Toisin sanoen, ns. 'kilpauintitaidot' eivät ole edellytys osallistumiselle! -kunhan pystyy uimaan 50m altaan edestakaisin pysähtymättä, ja uskaltaa laittaa pään veden alle esim. kroolissa! Tarjolla on tosin lisäksi mahdollisuus vähemmän ryppyotsaiseen kisailuunkin, joka soveltuu mainiosti eri ikäisille sekä omalle työporukalle. Tämäkin hauska 'kisailu' toteutetaan seurojen ja liikuntatoimien kanssa yhteistyössä! 

TUPI on jo lähes 90-vuoden toiminta-aikanaan järjestänyt vuosittaisia epävirallisia 'TUPI-Uinteja', joissa työporukat 'kisailevat' muiden työporukoiden kanssa. ('Korona-aikana' kisoja ei ole järjestetty pariin kauteen. Seuraavista kisoista ilmoitetaan näiden sivujen kautta, pandemian väistyttyä!). 'TUPI-Uintien' lajit ja ohjelma ovat suunniteltu pääasiassa ei-aktiivisille harrastajille (ei ns. 'kilpauimareille'), joten uimaliiton lisenssi ei osallistumiselle ole edellytys. Mutta toki lisenssin omaavakin saa tapahtumiin ja toimintaan osallistua. Osalla meistä 'masters'-lisenssi jo tosin on, 'uintikärpäsen' päästyä pahemmin jo puraisemaan! 

TUPIn uintijaosto on kausittain myös mukana uintitekniikan esittelyssä 'yleisöllekin' paikallisissa uimahalleissa, seurojen ja liikuntatoimien yhteistyöllä. Jos opastus uintitekniikan saloihin työporukallesi on lähinnä mielessäsi, ota yhteyttä, niin kerromme  missä ja milloin voit seuraavaksi päästä opastukseen mukaan, tai milloin voimme räätälöidä teidän porukallenne oman tekniikka- tai treenikurssin! 

Yhteystiedot: Antti Wihanto, 040551 9841, antti.wihanto "at" pp.inet.fi